Egészség-vitaminok

Képtalálat a következőre: „herbalife gif”

“Jó dolog az embereken segíteni, de még jobb megtanítani őket, hogyan segíthetnek saját magukon.”

 Az én történetem a Herbalife-el 2008. májusában kezdődött. Váratlanul, 38 évesen súlyos szívinfarktuson lett, amit 6 évig próbáltak kezelni,mivel műtétre lett volna szükségem de abban a pillanatban nem volt hely a műtőben, igy a stend beültetése csak egy ideig szavatolták. e közben az immunrendszerem legyengült olyan szinten, hogy egyszerűen ülés közben tört el a bordám, folyamatosan felső légúti betegségekben szenvedtem, és nagy mértékben vizesedtem. Tisztában volam a következményekkel. Tehát feadtam. 

Ekkor történt amit sosem hittem!

 2008 májusában egészen véletlenül találkoztam a Herbalife termékekkel. Nem hittem benne, hogy működni fog, mert előtte már nagyon sok más dolgot kipróbáltam, eredmény nélkül. Aztán úgy döntöttem, hogy egy utolsó esélyt adok még magamnak. Elkezdtem fogyasztani a termékeket, és ami számomra igen meglepő volt, már a harmadik nap után kezdtem jobban érezni magam. Egy hét után teljesen eltűnt a víz rólam /nem szörcsögött a tüdőm, a bokám formálya vissztért/ és hét kilogrammot fogytam. Természetesen ez a sok méreganyag és a víz volt. Az hatodik hónapra lement rólam 22 kg. súlyfelesleg.   Szerencsére az anginaim, amik elég sűrűn jelentkeztek, megszűntek. Volt olyan év mikor kétalkalommal is kellet katéterezni, mivel a vérlemezkék berakódtak a stentel megsebzett  falára.(Orvos mondta, tehát biztos voltam benne hogy ez így is marad) A vérhígító erre nem volt elég. Ezért esedék kb.4-5 év… Azóta szinte tünetmentesen és gyógyszerek nélkül élek. Ez teljesen meggyőzött a termékek hatékonyságáról, és úgy döntöttem, szeretnék másoknak is segíteni egészségük javításában. Jelenleg 12 év telt el.

Hívjon bármi kérdése van: 0630/267-7793

Képtalálat a következőre: „herbalife gif”

  Bolygónkról évente 75 milliárd tonna termőföld tűnik el.

A kutatások sokkoló adatokra mutatnak rá. Még vissza lehet állítani ha figyelünk rá. A kutatási eredmények sokkolóak. Ezt azok számára teszem közzé akiknek mondom több vitaminra , nyomelemekre van szükségünk mint hinnék. ” én sok zöldséget – gyümölcsöt eszek” mondják, valóban? Meg lehet enni napi szinten a (mostani adatok már kisincsennek téve…..) 7-8-10 Kg zöldséget, gyümölcsöt??? BO…….”piacon veszem” na igen valamivel jobb ízű, de vajon mennyi a tápértéke? Csak nézzük meg nagyanyáink, ük nagyszüleink életét és rájövünk az igazságra. Elgondolkoztató adatok jönnek ki, miért is van ennyi beteg és túlsúlyos ember. Csökkent a magyar gyümölcsök, zöldségek vitamintartalma Hol van már a vajalma vagy az igazi ringlószilva? Hol a kicsi, de cukor nélkül is édes eper? Drámaian csökkent a zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék ásványianyag- és vitamintartalma 1966 és 1990 között. Aztán egy kicsit javult a helyzet – állítja kutatási eredményei alapján a Szent István Egyetem tanára. A legfõbb ok: a piacon a szépet keresik, erre figyeltek a növénynemesítõk. A javulás pedig annak köszönhetõ, hogy a termelõknek egyre kevesebb pénzük van mûtrágyára.

 A nagyság eléréséhez komolyan kell venni a táplálkozás. A Rágcsálnivaló fontos, hogy újra üzemanyag a tested és újítani az energiád. A ELÉRNI fehérje 20 gramm fehérje és 4 gramm cukor van, hogy az egész napod alatt ekkora lendületet adjon.

Shake
Tápérték
1819_HU_Formula2-WOMEN_Square_A_250px

 Fedezd fel a Formula 2 Vitamin & Ásványi Komplex Nőknek tablettát, mely 24 tápanyaggal biztosítja tested szükségleteit. Esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz éppen a megfelelő mennyiségben a nők speciális egészségügyi szükségleteiről való gondoskodáshoz.

Kulcsfontosságú előnyök

  • Nők egyéni szükségleteire szabva.
  • Kulcsfontosságú tápanyagok optimális mennyiségét biztosítja.
  • 71 EU által jóváhagyott állítás.
  • Táplálkozástudományi szakértők által kifejlesztett termék, tudományos háttérrel.
  • Kedvenc Formula 1 Shake-eddel együtt működik a leghatékonyabban.
  • B6-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.
  • B12-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.
  • Kalciumot tartalmaz, amely szükséges a normál csontozat fenntartásához.
  • Cinket tartalmaz, amely hozzájárul a bőr, haj és körmök normál állapotának fenntartásához.

 Hogyan segíthet?

 Teljes körű táplálék-kiegészítő 24 kulcsfontosságú tápanyaggal, köztük alapvető mikroelemekkel, amelyeket a test nem képes előállítani, vagy nem elegendő mennyiségben teszi azt. Kifejezetten a nők számára készült, hogy megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosítson a szervezetüknek.

 Használat

 Vegyél be napi 2 tablettát étkezés közben

  • A legjobb napi táplálkozásért fogyaszd ezt a terméket a Herbalife Formula 1 Tápláló Shake italporral együtt. Vegyél be napi 1 tablettát, ha napi 2 shake-et fogyasztasz és napi 2 tablettát, ha napi egy shake-et fogyasztasz.